Σύμπλεγμα Eνζυμικής πρωτεΐνης Αμυγδάλου

Enzymatic Almond Protein™

Η Ενζυμική Πρωτεΐνη Αμυγδάλου είναι μία βιοτεχνολογική φόρμουλα. Το προϊόν που την περιλαμβάνει στη σύνθεσή του, μπορεί να προστεθεί σε κάθε χημική εργασία κομμωτικής και να προσφέρει τη μέγιστη προστασία στο τριχωτό. Δεν επηρεάζει το χρόνο της χημικής εργασίας, αλλά ούτε και το αποτέλεσμα.

Το σύμπλοκο Eνζυμικής Πρωτεΐνης Αμυγδάλου κατοχυρώθηκε στις ΗΠΑ, με πιστοποιητικό ευρεσιτεχνίας.

H θεραπεία αναδόμησης αποτελείται από ένα απολύτως ισορροπημένο σύμπλεγμα Eνζυμικής Πρωτεΐνης Αμυγδάλου που ανασυγκροτεί το μεσαίο στρώμα της τρίχας (cortex), το οποίο είναι δομημένο από ίνες κερατίνης. Η επιφάνεια της τρίχας (cuticle) αναδομείται επίσης, μέσω μιας ομοιοπολικής διαδικασίας χωρίς να επιβαρύνει τα μαλλιά με πρόσθετες ουσίες.

  • Η επιστημονική ομάδα ερευνητών της MEDICEUTICALS®, μετά από συνεχή και πολυετή έρευνα πάνω σε νέες βιοχημικές φόρμουλες, επικεντρώθηκε στην χρήση των τρανσγλουταμινασών (TGase) ενζύμων που δανείστηκε από φυσικά συστατικά.
  • Η οικογένεια των τρανσγλουταμινασών (TGase) είναι γνωστό ότι συμβάλει στις διαδικασίες επούλωσης και βελτίωσης της όψης της επιδερμίδας.
  • Αυτά τα ένζυμα συμβάλλουν επίσης στη διατήρηση της δομής των θυλακίων της τρίχας.
  • Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των επιστημόνων τράβηξε η δημιουργία κερατινοποιημένων μικρομορίων στις ίνες των μαλλιών, η τόνωση και η διατήρηση των δισουλφιδικών δεσμών. Αυτή η εικόνα απέδειξε ότι οι TGase3 τρανσγλουταμινάσες ευνοούν αποκλειστικά την σύσταση των μαλλιών.
  • Η παρατήρηση με πειράματα φασματομετρίας αποκάλυψε ακόμη, ότι η παρουσία ισοπεπτιδικών δεσμών γ-γλουταμυλ-ε-λυσίνης (γ-glutamyl-ε-lysine) στην Ενζυμική Πρωτεΐνη Αμυγδάλου δημιουργεί εντυπωσιακή σταθερότητα και αντοχή στην τρίχα κάτω από όλες τις συνθήκες.

Η Ενζυμική Πρωτεΐνη Αμυγδάλου που περιλαμβάνεται στο σύστημα θεραπείας αναδόμησης Healthy Hair Solutions, για να ανασυγκροτήσει το μεσαίο στρώμα της τρίχας (cortex) και να το διατηρήσει σε καλή κατάσταση, απαιτεί να συνδυαστεί με επίπεδα pH 4 και pH 7.

Η απόλυτη αρμονία που υπάρχει στον συνδυασμό των βιοχημικών στοιχείων της φόρμουλας και οι τιμές του pH που από κοινού χρησιμοποιούνται στα προϊόντα Αναδόμησης της Μπλε Σειράς της MEDICEUTICALS®, δρουν με καθοριστική θετική δράση στην θεραπεία σύστασης των μαλλιών.

Γνωρίστε την μοναδική Ενζυμική Πρωτεΐνη Αμυγδάλου που μεταμορφώνει άμεσα τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ

Enzymatic Almond Protein™

ολεσ οι ευρεσιτεχνιεσ