ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ 1

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μάθετε το μυστικό από εκείνους που εμπιστεύθηκαν τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα είναι φανταστικά! Με τη πρώτη φορά που έκανα τη θεραπεία σύμφωνα με τις οδηγίες που μου συνέστησαν, η ξηροδερμία εξαφανίστηκε. Η τεχνικός μου είχε συστήσει να κάνω 3 θεραπείες και φυσικά θα τις κάνω. Είχα σοβαρό θέμα κ είχα επισκεφθεί και δερματολόγο. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Value for money.

Μάρθα

58 ετών

Ξηροδερμία

Δουλεύω σε Ζαχαροπλαστείο και φοράω συνέχεια σκούφο. Είχα τριχόπτωση και λεπτά αδύναμα μαλλιά. Χρησιμοποιώ ένα μήνα τα προϊόντα από την ροζ σειρά και νοιώθω τα μαλλιά μου δυνατά και πολύ καθαρά. Η τριχόπτωση έχει μειωθεί πάρα πολύ. Θα δω στην κάμερα και τι αναγέννηση θα έχω. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα.

Άλμα

45 ετών

Έχω χρόνια πρόβλημα με την ανδρογενή αλωπεκία που προέκυψε μετά από χειρουργεία και προβλήματα στην υγεία μου με την χρήση κορτιζόνης. Είχα και πολύ έντονη λιπαρότητα. Έκανα διάγνωση στο κομμωτήριο MIRO- MIRO με την κάμερα και ξεκίνησα πριν 3 μήνες με την αγωγή Kit Oily Scalp treatment. Μετά τους δυο μήνες ξεκίνησα την αγωγή για την ενδυνάμωση των μαλλιών από την ροζ σειρά, Fine-Thinning Hair Kit. Η ποιότητα των μαλλιών μου έχει αλλάξει εντελώς. Είναι ζωντανά, δεν έχουν ξηρότητα στις άκρες και η λιπαρότητα ρυθμίστηκε. Τα μαλλιά είναι πιο παχιά και δεν φαίνεται το δέρμα στο κεφάλι μου, δεν διαφανίζει όπως πρώτα. Συνεχίζω με την σειρά της τριχόπτωσης και δοκιμάζω και άλλα προϊόντα από την σειρά, όπως το λάδι BaoMed. Είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Εύα

55 ετών

Είχα πάντα λεπτά και αδύναμα μαλλιά. Δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα τριχόπτωσης, αλλά με ενοχλούσε ότι τα μαλλιά μου ήταν πάντα flat. Λούζομαι με το Vivid και βάζω το Final Finish με άρωμα πράσινο μήλο και τα μαλλιά μου έχουν ζωντανέψει! Έχουν όγκο και λάμψη και το χτένισμά μου κρατάει πολύ!

Τούλα

50 ετών

Χρησιμοποίησα το Κit Oily Scalp Treatment, για τη λιπαρότητα στα μαλλιά μου και για τα σπυράκια στο πρόσωπο μου και είδα από το πρώτο λούσιμο διαφορά. Νοιώθω να αναπνέει το κεφάλι μου.

Μαριαλένα

22 ετών

Μετά τις χημειοθεραπείες τα μαλλιά μου άρχισαν να αραιώνουν πολύ έντονα. Δοκίμασα διάφορα προϊόντα αλλά έκαναν τα μαλλιά μου σκληρά και τα σταματούσα. Χρησιμοποιώ εδώ και τρεις εβδομάδες τα προϊόντα του Fine-Thinning Hair Kit από την ροζ σειρά και αυτό που βλέπω είναι μαλλιά λαμπερά, απαλά και έντονη μείωση τριχόπτωσης. Επίσης το δέρμα στο κεφάλι μου είναι πιο ελαστικό. Όσοι έχουν κάνει χημειοθεραπείες ξέρουν τι εννοώ. Σε δύο μήνες θα σας ξαναπώ για τα αποτελέσματα στην τριχοφυΐα.(Ιούνιος 2020)

Ντίνα

50 ετών

Είμαι τριαθλητής, λούζομαι κάθε μέρα με το Vivid και χρησιμοποιώ και το Therapeutic. Έχω τα ποιο απαλά και καθαρά μαλλιά που είχα ποτέ. Το δέρμα μου δεν έχει τους ερεθισμούς που είχε παλαιότερα.

Νίκος

28 ετών - Αθλητής Τριάθλου

Έκανα διάγνωση με την κάμερα, για την τριχόπτωση που έχω και είδαμε ότι έχω έντονη λιπαρότητα. Ξεκίνησα αγωγή με την κόκκινη σειρά πριν τρεις μήνες με την αγωγή Oily Scalp και μετά από δύο τρία λουσίματα ένιωθα καλύτερα. Έβγαλα νέα μαλλιά και αυτά που είχα τα νοιώθω πιο δυνατά! Πάντα έβαζα προϊόντα φαρμακείου για τριχόπτωση αλλά έτσι δεν τα είχα νοιώσει ποτέ. Όπως μου είπαν από το κομμωτήριο πρέπει πρώτα να ρυθμίσω την λιπαρότητα και μετά να πάω στην τριχόπτωση. Σε λίγο θα πάρω την κίτρινη σειρά άλλα ήδη έχω ξεκινήσει να έχω νέα μαλλιά!

Προκόπης

27 ετών

Χρησιμοποιώ τα προϊόντα εδώ και 2 μήνες περίπου (Ανδρική Αγωγή για την Τριχόπτωση σε ξηρά & λεπτά μαλλιά). Είναι καταπληκτικά! Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.

Γιάννης

45 ετών

Μοιραστείτε και τη δική σας εμπειρία από τα προϊόντα μας!