MEDICEUTICALS® 1
MEDICEUTICALS® 2
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ & ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Τα εργαστήρια της MEDICEUTICALS® εδρεύουν στο NEW JERSEY των ΗΠΑ από το 1964. Εξειδικεύονται στην ανάπτυξη μοναδικών δερματολογικών προϊόντων που βοηθούν το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά να είναι σε άριστη κατάσταση.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ MEDICEUTICALS
Αναπαραγωγή Βίντεο

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Τα όμορφα μαλλιά ξεκινούν από ένα υγιές τριχωτό!

Αυτό είναι το σύνθημα και η βασική πεποίθηση της MEDICEUTICALS®. Μια ομάδα επιστημόνων και επαγγελματιών περιποίησης μαλλιών έβαλαν στόχο να δημιουργήσουν μία σειρά από εξειδικευμένες θεραπείες κατά των προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών. Ο σκοπός τους ήταν να δώσουν τη δυνατότητα και την εύκολη πρόσβαση φροντίδας σε κάθε άτομο να  έχει όμορφα και υγιή μαλλιά. 

Ανακάλυψαν ότι δίνοντας προτεραιότητα στη θεραπεία των διαταραχών του τριχωτού της κεφαλής βελτιώνονταν η όψη, η αίσθηση και η υγεία των μαλλιών. Αυτή είναι πλέον και η βασική φιλοσοφία της MEDICEUTICALS®.

Η MEDICEUTICALS ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Τα βασικότερα στοιχεία σε αριθμούς που διακρίνουν την πορεία της MEDICEUTICALS®

10
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
10
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
1
ΑΞΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
1
ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΕΣ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ
1
ΣΕΙΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
1
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Η MEDICEUTICALS®είναι μια φαρμακευτική εταιρεία που παράγει δερματολογικά προϊόντα με επικέντρωση στη δερματολογία και στην τριχολογία.

Kατέχει την 1η θέση στην κατάταξη της αγοράς των τριχολογικών προϊόντων στις ΗΠΑ.

Είναι πιστοποιημένη από τους σημαντικότερους φορείς φαρμακευτικής μέριμνας και υγείας ​στις ΗΠΑ:

MEDICEUTICALS® 3

WHO
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ο WHO είναι μια υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών που μεριμνά για τη καλή υγεία και την ευημερία διεθνώς. Ιδρύθηκε στις 7 Απριλίου 1948 και έχει την έδρα του στη Γενεύη της Ελβετίας.

Κατευθύνει και συντονίζει τα θέματα υγείας για τα κράτη μέλη, καθορίζοντας συγκεκριμένα πρότυπα για την έρευνα και τις ασφαλείς ιατρικές πρακτικές.

MEDICEUTICALS® 4

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ

Ο FDA είναι υπεύθυνος για την προστασία της δημόσιας υγείας. Επιβάλει αυστηρούς ελέγχους στην παραγωγή φαρμάκων & τροφίμων, συμβάλλοντας στην εδραίωση των καινοτομιών που καθιστούν τα ιατρικά προϊόντα πιο αποτελεσματικά, ασφαλέστερα και πιο προσιτά. Από την 1 Απριλίου 2018 ισχύει και στην Ελλάδα η αμοιβαία αναγνώριση επιθεωρήσεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων και του FDA των ΗΠΑ.

MEDICEUTICALS® 5

EPA
ΟΡΓΑΝΙΣΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Ο Οργανισμός Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1970.

Είναι μια ομοσπονδιακή υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, με αποστολή την προστασία της υγείας του πολίτη και του περιβάλλοντος.
MEDICEUTICALS® 6

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Το πιστοποιητικό GMP (Good Manufacturing Practice) επικυρώνει ότι τα προϊόντα Mediceuticals παράγονται με αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχου σε όλες τις φάσεις παρασκευής τους, ώστε να εξασφαλίζεται η σταθερότητα στην υψηλή ποιότητα σύνθεσής τους. Η πιστοποίηση GMP απαιτεί ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που επιτηρεί τις ουσίες και τις πρακτικές με στόχο την ασφάλεια και την αποφυγή αρνητικών επιπτώσεων στον τελικό χρήστη.
Οι ορθές πρακτικές παρασκευής GMP, εποπτεύονται από αρμόδιους οργανισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Ευρώπη, στην Κίνα, στην Ινδία και σε άλλες χώρες.

MEDICEUTICALS® 7

USP Water
ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το νερό που χρησιμοποιείται στην παραγωγή των προϊόντων υφίσταται τον υψηλότερο βαθμό ελέγχου. Η χρήση του νερού κατά την παραγωγή βασίζεται σε φαρμακευτικές μικροβιολογικές διαδικασίες και διαρκεί για αρκετές ημέρες. Οι διαδικασίες προετοιμασίας και παραγωγής που ακολουθεί η MEDICEUTICALS έχουν πιστοποιηθεί από την USP ως υψηλής ποιότητας με διασφάλιση της ποιότητας και του τελικού προϊόντος, αφού ελαχιστοποιείται η ανάπτυξη μικροοργανισμών.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα MEDICEUTICALS® βοηθούν στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης και των αδύναμων μαλλιών. Παράλληλα, παρέχουν πλήθος από αποτελεσματικές θεραπείες για ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων που αφορούν το τριχωτό της και τα μαλλιά κεφαλής. Με τα προϊόντα MEDICEUTICALS® μπορείτε να αντιμετωπίσετε άμεσα τη Λιπαρότητα, την Ξηρότητα, την Πιτυρίδα, το Έκζεμα και τη Φλεγμονή. Μπορείτε να προχωρήσετε σε πλήρη αναδόμηση και αποτοξίνωση τριχωτού κεφαλής και μαλλιών.

ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ

Κατοχυρωμένοι συνδυασμοί συστατικών

ΑΞΙΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Τα προϊόντα MEDICEUTICALS® αναπτύσσονται και λανσάρονται στην αγορά μόνο μετά από εντατική και πολυετή φαρμακευτική έρευνα.  Οι εκτεταμένες κλινικές δοκιμές που εφαρμόζονται, εγγυώνται την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια χρήσης από το κοινό.

Όλα τα προϊόντα MEDICEUTICALS® αποτελούνται από φυσικά συστατικά και κατά βάση οργανικές πρώτες ύλες.

Χωρίς Συνθετικά Αρώματα
Χωρίς Συνθετικά Αρώματα - No Synthetic Fragrances
Χωρίς χημικά και συνθετικά συστατικά
Χωρίς πάραμπενς - Paraben Free
Χωρίς Γεννετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς
Χωρίς Γεννετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς - Non GMO
Χωρίς Αλκοόλ
Χωρίς Αλκοόλ - Alcohol Free
Χωρίς Bisphenol-A
Χωρίς Bisphenol-A - BPA Free
Φυσικά Συστατικά
Φυσικά Συστατικά Natural Ingredients
Υποστήριξη Παραγωγών
Υποστήριξη Παραγωγών - Supporting Farmers
Υποαλλεργικό Προϊόν
Υποαλλεργικό - Hypoallergenic Product
Στήριξη Κοινότητας
Στήριξη Κοινότητας - Community Friendly
Δερματολογικά Ελεγμένο
Δερματολογικά Ελεγμένο - Dermatologist Tested
Δεν δοκιμάζεται σε ζώα
Δεν δοκιμάζεται σε ζώα - Not Tested on Animals
Για όλους τους τύπους δέρματος
Για όλους τους τύπους δέρματος - For All Skin Types
Για ευαίσθητες επιδερμίδες
Για ευαίσθητες επιδερμίδες - For Sensitive Skin
100% χωρίς τα SLS DEA MEA
100% χωρίς τα SLS DEA MEA - Pure Zero-SLS DEA MEA FREE