ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

Τελευταία ενημέρωση: 3 Απριλίου 2020

Το semprevivahellas.com  είναι ένα  ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς με διαχειριστή την Sempreviva Ltd.

SEMPREVIVA LTD – Ηλεκτρονικό & Χονδρικό Εμπόριο Αρωμάτων και Καλλυντικών

ΔΙΕΥΘ.: Λεωφ. Προδρόμου 65 – Γραφείο 702- Λευκωσία 2063 – Κύπρος

Τηλ: +357-99721669 (Κύπρος)

Τηλ: +30-694-7890-798 (Ελλάδα)

email: eshop@semprevivahellas.com

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

1. Εισαγωγή

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στον Ιστότοπό μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας, που βρίσκεται στην διεύθυνση semprevivahellas.com.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στον Ιστότοπο semprevivahellas.com συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

2. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το semprevivahellas.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Το semprevivahellas.com αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις, καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από τον Ιστότοπο, του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει τις παραγγελίες που έχετε ήδη πραγματοποιήσει.

3. ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ

 • Η Sempreviva Ltd, ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στο com. Εγγυάται όμως την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους.
 • Η Sempreviva Ltd ευθύνεται για δόλο ή/και βαριά αμέλεια, μόνο σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων, για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που η ίδια παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της com.
 • Το ηλεκτρονικό κατάστημα com δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στο δικτυακό τόπο και κατά τη διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.
 • Επίσης, το com ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sempreviva Ltd δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στον Ιστότοπο semprevivahellas.com, τόσο όσον αφορά στην ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν στις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα semprevivahellas.com, υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που μπορεί να έχουν διαφύγει της προσοχής ή να έχουν προκύψει ακούσια, ή λόγω διακοπών λειτουργίας του Ιστότοπου, ή λόγω ανωτέρας βίας.

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται στο semprevivahellas.com, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του semprevivahellas.com και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική ή ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του semprevivahellas.com ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το semprevivahellas.com ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του semprevivahellas.com ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στις ιστοσελίδες semprevivahellas.com δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Οι πληροφορίες και παρουσιάσεις που παρέχονται στο semprevivahellas.com, εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων, έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν είναι δυνατόν να υποκαταστήσουν τη διάγνωση-θεραπεία, κλινική εξέταση και συμβουλή των εξειδικευμένων επαγγελματιών ιατρών. Ο επισκέπτης/χρήστης δεν πρέπει να βασίζεται στις πληροφορίες που παρέχονται στο semprevivahellas.com ως υποκατάστατο ιατρικής συμβουλής και θεραπείας και ούτε αυτές αντικαθιστούν με οιονδήποτε τρόπο την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, εξέταση, διάγνωση και θεραπεία. Ο επισκέπτης/ χρήστης δεν θα πρέπει να αμελεί, αποφεύγει ή να καθυστερεί τη λήψη ιατρικής συμβολής από επαγγελματία αρμόδιο ιατρό εξαιτίας κάποιας πληροφορίας που μπορεί να έχει διαβάσει στο semprevivahellas.com. Η χρήση πληροφοριών που παρέχονται στο semprevivahellas.com από τον επισκέπτη/χρήστη, είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη. Καμία δήλωση ή ανάρτηση στο semprevivahellas.com δεν μπορεί να εκλαμβάνεται, ότι είναι άσκηση της ιατρικής ή παροχή ιατρικής φροντίδας. Εάν ο επισκέπτης/χρήστης βασιστεί σε οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που παρέχονται από το semprevivahellas.com, το κάνει αποκλειστικά και μόνο με δική του ευθύνη.

6.ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ - ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες του semprevivahellas.com αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τις επιμέρους ιστοσελίδες του, για διαμοιρασμό, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους, οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

7. ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ SEMPREVIVA LTD

Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος eshop semprevivahellas.com αποστέλλονται μέσω συνεργατών μεταφορέων-courier και σε περιοχές που βρίσκονται αποκλειστικά εντός Ελλάδος.

 1. Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τον τρόπο μεταφοράς με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
 2. Το κόστος αποστολών εντός Ελλάδος αναλύεται ως εξής:
  • Έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα: 3,50€ (έως 2 κιλά)
  • Χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό: 1.20€
 3. Αν η αποστολή αφορά σε «Απομακρυσμένες & Δυσπρόσιτες» περιοχές ενδέχεται να υπάρξει έξτρα επιβάρυνση στα έξοδα μεταφοράς. Μπορείτε να αποφύγετε την έξτρα χρέωση δυσπρόσιτων αν κάνετε την παραλαβή τον προϊόντων από το κοντινό σας τοπικό κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.
 1. Η παράδοση πραγματοποιείται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες.
 • Πιθανή καθυστέρηση παραγγελίας – Η παραγγελία δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
  1. Εάν το προϊόν που παραγγείλατε δεν υπήρχε σε διαθεσιμότητα και σας αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας. Σε αυτή την περίπτωση, ειδοποιήστε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων
  2. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσει τις κανονικές συνθήκες μεταφοράς και παράδοσης της παραγγελίας σας.
  3. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη επικοινωνία της εταιρείας μας, μαζί σας, είτε από τηλεφώνου, είτε μέσω email (και δεν μπορούμε να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενο κόλλημα στην αποστολή της παραγγελίας σας).
  4. Εάν τα στοιχεία παραλαβής που έχετε καταχωρήσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι λανθασμένα.

Σε κάθε περίπτωση από τις ανωτέρω, εφόσον δε καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστότοπού μας με το αίτημά σας ή να καλέσετε στο 00357-22311619 και στο 6947890798, Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-18:00, για να ενημερωθείτε σχετικά με την εξέλιξή της παραγγελίας σας.

8. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

 1. Να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα
 2. Να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal. Στην περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal αλλά θέλετε να δημιουργήσετε έναν, η διαδικασία είναι πολύ απλή και σύντομη και εντελώς δωρεάν.
 3. Να κάνετε κατάθεση του συνολικού ποσού χρέωσης της παραγγελίας σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό, αναλαμβάνοντας τα έξοδα της τραπεζικής εντολής εξ’ ολοκλήρου. Η παραγγελίας σας, θα δρομολογηθεί προς αποστολή, εφόσον έχει γίνει επιβεβαίωση της κατάθεσή σας.

9. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες από τη χρονική στιγμή που την καταχωρήσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 1. Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να στείλτε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στην σελίδα επικοινωνίας του ιστότοπου semprevivahellas.com, αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας και όλα τα στοιχεία που σας ζητάει η φόρμα.
 2. Διαφορετικά, μπορείτε να καλέστε στο 00357- 22311619 ή στο 6947890798, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-18:00.

10. ΟΡΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Α. Δικαίωμα Επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή/και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους, εάν συντρέχει κάποιος από τους ακόλουθους λόγους:

 1. Εάν παραλάβατε προϊόντα που δεν αντιστοιχούν στην παραγγελία σας χωρίς να ειδοποιηθείτε προηγουμένως (π.χ. παραγγείλατε συγκεκριμένη συσκευασία προϊόντος και παραλάβατε άλλη)
 2. Εάν παραλάβατε προϊόντα με ολοσχερώς κατεστραμμένη τη συσκευασία αποστολής τους

Β. Προϋποθέσεις ορθής επιστροφής προς αντικατάσταση

 • Το/τα προϊόν/τα προς επιστροφή και αντικατάσταση πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από τα έγγραφα που το/τα συνόδευαν κατά την αρχική αποστολή-παραλαβή του/ς (δηλαδή, το σχετικό Δελτίο Αποστολής, την Απόδειξη Λιανικής κ.λ.π).
 • Το/τα προϊόν/τα θα πρέπει να επιστραφούν ακριβώς στην κατάσταση που ήταν όταν τα αρχικά τα παραλάβατε.
 • Η συσκευασία (κουτί/κούτα) θα πρέπει να είναι εκείνη που αρχικά τα συνόδευε. Εάν η αρχική συσκευασία έχει καταστραφεί θα πρέπει να την συμπεριλάβετε στην αποστολή της επιστροφής.
 • Τα προϊόντα δεν θα πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί

Γ. Τρόποι Επιστροφής – Αντικατάστασης:

Εφόσον τηρούνται όλα όσα αναφέρονται στις ανωτέρω παραγράφους Α. & Β. τότε μπορείτε να μας ενημερώσετε για να παραλάβουμε με δική μας μέριμνα, την επιστροφή των προϊόντων, χωρίς δική σας χρηματική επιβάρυνση.

Δ. Επιστροφή Χρημάτων στην περίπτωση Επιστροφής προϊόντων χωρίς αντικατάσταση:

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 1. Ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας ή με επιστροφή χρημάτων μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.
 2. Επιστροφή χρημάτων μέσω της PayPal (εφόσον έχει γίνει η πληρωμή μέσω PayPal)

Σε κάθε περίπτωση από τις ανωτέρω (1 & 2), η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αρχικής παραλαβής τους.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή εφόσον η Sempreviva Ltd, διαπιστώσει και αξιολογήσει κατά την κρίση της, ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν καλύπτονται οι ανωτέρω προϋποθέσεις.

Η Sempreviva Ltd διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική αποστολών και επιστροφών, οποτεδήποτε, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και τις προϋποθέσεις στον ιστότοπο semprevivahellas.com

Στοιχεία επικοινωνίας διαχείρισης του ιστότοπου semprevivahellas.com:

SEMPREVIVA LTD – Χονδρικό & Ηλεκτρονικό Εμπόριο Αρωμάτων και Καλλυντικών

VAT: CY10397255B – Ελλ.ΑΦΜ Βάση ΠΟΛ.1113/22.5.2013: 996796521

Δ.Ο.Υ: Α΄ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘ.: Λεωφ. Προδρόμου 65 – Γραφείο 702- Λευκωσία 2063 – Κύπρος

Τηλ: +357-99721669 (Κύπρος) –  +30-694-7890-798 (Ελλάδα)

email: eshop@semprevivahellas.com