ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 1

OΛΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΤΡΙΧΩΤΟΥ ΚΕΦΑΛΗΣ
& ΜΑΛΛΙΩΝ

Η εταιρεία SEMPREVIVA LTD έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διανομή των προϊόντων MEDICEUTICALS® και BAO-MED® στην Ελληνική αγορά.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 2

Η SEMPREVIVA είναι ένα μικρό κίτρινο λουλούδι που αποτελεί σύμβολο της παντονινής ζωής και αγάπης. Φύεται στα Κύθηρα, την Αμοργό (Helichrysum amorginum) αλλά και στα ορεινά πετρώδη εδάφη της Ηπείρου.

Το μικρό αυτό κίτρινο λουλούδι πήρε το όνομά του από την ιταλική λέξη, «sempre» που σημαίνει πάντα και τη μετοχή του ρήματος, «vivere» που σημαίνει ζω, δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση ζωντανό για πάντα

Οι Βενετσιάνοι κατακτητές χάρισαν αυτό το όνομα στο μικρό αμάραντο λουλούδι γιατί ενώ μοιάζει αποξηραμένο καταφέρνει και διατηρεί το χρώμα του για πολλά χρόνια χωρίς νερό.

 

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 3
Λουλούδι Σεμπρεβίβα Κυθήρων

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να γνωρίσουμε στην Ελληνική αγορά τα μοναδικά πιστοποιημένα προϊόντα δερματολογικής φροντίδας τριχωτού κεφαλής και μαλλιών.

Προιόντα υψηλής βιοτεχνολογίας που δίνουν άμεσες λύσεις στα προβλήματα του τριχωτού, των μαλλιών και του δέρματος. 

Τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε, παράγονται από την MEDICEUTICALS® USA, μετά από πολυετή φαρμακευτική έρευνα και εκτεταμένες κλινικές δοκιμές που πιστοποιούν την αποτελεσματικότητα και την ασφαλή χρήση τους. Όλα τα προϊόντα περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά και προηγμένες πρώτες ύλες. Μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες, στις σελίδες της MEDICEUTICALS® και της BAO-MED®

Όλα τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε διατίθενται μέσω του eshop μας και αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια, ινστιτούτα SPA και κλινικές αποκατάστασης μαλλιών.